SOOS 50+

Afgelopen zondag had de SOOS 50+ hun maandelijkse bijeenkomst. De leden van de groep beginnen nu al in de stemming van de Kersttijd te komen en een gesprek ontstond over hoe wij het beste Kerstmis kunnen vieren. Pakjesavond wordt niet gedaan vanwege  familie verplichtingen.

Er was een voorstel om lootjes te wisselen bij de volgende bijeenkomst, op 25 november. Iedereen zal de naam van een lid uit de hoed pakken en zal dan een kerstcadeautje voor die persoon kopen. Het cadeautje mag niet meer dan 5 euro kosten. De cadeautjes worden bij de volgende bijeenkomst gegeven. Verder discussie over dit voorstel is ook mogelijk bij de bijeenkomst op 25 november. Er is ook een plan om na de bijeenkomst naar het Piggenhuis te gaan. Het Piggenhuis heeft “Sinterklaas Bingo” met Sinterklara & Zwarte Miet.

Ideeen voor een Kerstviering zijn nog steeds welkom. Onze Whatsapp groep is Rose 50+. Je kunt je bij de Whatsapp groep aansluiten. Stuur dan een email naar gaycultuurnl@gmail.com.

Over tomc49

I enjoy new things, experiences and people. I also enjoy creative writing.
Dit bericht werd geplaatst in SOOS 50+. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s