Wij zijn gebroken mensen

Ik heb deze met toestemming van stardustflake van Tumblr herblogd. Het komt recht uit haar  hart.

stardustflake

Ik moet een post te maken over dit omdat het me echt dwarszit.

biseksualiteit = de aantrekkingskracht om meer dan één geslacht, of de aantrekking tot twee of meer geslachten, of de aantrekkingskracht geslachten gelijk en anders dan je eigen

 

pansexuality = de aantrekkingskracht alle geslachten of de aantrekking tot mensen, ongeacht hun sekse en gender identiteit

biseksualiteit is niet gedefinieerd als de aantrekkingskracht op mannen en vrouwen . biseksualiteit sluit niet uit dat andere geslachten. biseksuelen zijn niet minder open-minded en accepteren dan pansexuals of iemand anders in de LGBT + gemeenschap. biseksualiteit is een seksualiteit, niet een manier om het geslacht binaire versterken.

veel mensen schijnen te denken dat biseksuelen zich niet bewust zijn van de niet-binaire mensen, of dat ze denken dat er slechts twee geslachten.

dit is zo omdat

 

  1. de term biseksueel is ouder dan de term pansexual , en op het moment dat het woord biseksueel het eerst werd geïntroduceerd, werd gedefinieerd als de aantrekkingskracht van mannen en vrouwen, omdat de term niet-binaire was niet iets waar mensen zich bewust waren van, gelukkig, veel mensen vandaag begrijpen welk geslacht binaire en niet-binaire gemiddelde en daardoor de definitie en de betekenis van biseksualiteit geëvolueerd. zeggende biseksuelen worden alleen aangetrokken tot mannen en vrouwen is de oude manier van denken.

 

  1. bi in biseksuele betekent twee, en de mensen altijd graag een beroep doen op deze en saythat het letterlijk betekent twee, zoals bij mannen en vrouwen. als je echt om dit te gebruiken als een argument, de twee die u verwijzen naar betekent hetzelfde als uw eigen geslacht en anders dan je eigen geslacht . dat maakt twee groepen zonder uitsluiting van enige geslachten.

 

  1. pansexuality wordt altijd gezien als het geslacht blinde label dat iedereen omvat terwijl biseksualiteit wordt gezien als alleen met inbegrip van mannen en vrouwen, jongens en meisjes, mannen en vrouwen. die, zoals ik al zei, is niet waar, dus vernietig deze manier van denken. Het helpt niet iedereen.

 

je kunt identificeren als zowel biseksuele en pansexual. je kunt identificeren als biseksueel, maar het gevoel dat het woord pansexual ook je seksualiteit nauwkeurig kunnen omschrijven. u kunt bepalen alleen als pansexual.

 

het verschil tussen deze twee is gering, maar het is er. dus misschien in plaats van te proberen om anderen wat hun eigen seksualiteit worden verondersteld te vertellen om voor hen betekenen of wat ze moeten identificeren als, geef iedereen de vrijheid om zich te identificeren echter manier waarop ze het gevoel is goed voor hen is. vooral mensen die niet biseksueel noch pansexual kunnen stfu en stoppen met het definiëren van onze seksualiteit voor ons, dank u.

 

Over tomc49

I enjoy new things, experiences and people. I also enjoy creative writing.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s