Eerst  Contact

Welke vraag wordt meer dan 5.400.000 keren gegoogled?  “Hoe weet ik of ik homo ben?” Ik had het niet te googelen. Ik wist de antwoord al en ik wil niet verder in mijn leven terwijl ik een belangrijke deel negeert. Net als de meest mannen, boven de 50, was ik geleerd dat alleen heteroseksualiteit normaal was. En net als de meeste mannen met homogevoelens vocht ik een grote inner conflict. Behalve voor met mijn beste vriend tijdens mijn puberteit. Wat als ik heb het mis? “Nee”, dacht ik, “die herinneringen met mijn vriend zijn de leukste van mijn leven.” Ik vond iemand via een datingsite. Zijn naam was Harry en op zijn profielfoto zag ik stralend blauwe ogen en een vriendelijke gezicht. Maar ja, het was toch een sprong in de duister. Ik vraagde aan Harry waar wij elkaar kunnen ontmoeten. Ik hoopte dat hij een openbare plaats zou noemen.  “Ik heb werk in Amsterdam zaterdagmorgen. In de middag haal ik de trein naar thuis maar wij kunnen bij de hoofdingang van Amsterdam Centrale ontmoeten.”, zei hij. Ik had voor een openbare plaats gehoopt en Amsterdam Centraal is zeker dat.  “Hoe zal ik je erkennen?”, vraagde ik.  “Ik zal een donkere blauw overjas dragen.”, zei hij. “Misschien een pet als het echte koud wordt.”  Zaterdag wordt het wisselvallige weer. Ik ging vanuit Brabant met het trein naar Amsterdam. Als het trein de rivieren Amsterdam Centraal kwamen de twijfels terug. Ik betwijfelde niet of ik gay was. De twijfels waren over hoe deze zou aflopen. Ik liep de hoofdingang uit en ging naar rechts. Ik voelde de koud wind aan mijn gezicht. Ik zag hem meteen. Hij stond daar in een marine blauwe overjas met een vriendelijk glimlacht.  “Zullen wij een kort wandeling maken?” zei Harry. Wij liepen langs de Singel en wij spraken over ons levens en ervaringen tot dan toe. Hij had veel van hetzelfde jeugd ervaringen als ik. Hij vertelt mij verder over zijn ervaringen toen hij als een vrijwilliger bij de gay hotline had gewerkt. Ik kon makkelijke met Harry opschieten.  Wij spraken af dat hij mij de volgende zaterdag bij hem thuis zal ontvangen. De volgende weekend wacht ik op de bank in zijn woonkamer terwijl hij in de keuken koffie maakt. Hij kwam binnen en zet de koppen op de salontafel. “Zo wat vind je van de huis?”, vraagde hij, als hij naast mij op de bank ging zitten. “Ik heb deze bank gevonden bij een …..”  Voor hij verder kon heb ik hem gekust.  Met een blik van verbazing  zei hij, “Zullen wij boven gaan?” Wij klimmen de steil trap en hij deed de deur naar zijn slaapkamer open. Wij deden onze kleren uit en ligt in zijn bed. Het was een grote bed. Ik gooide mijn armen om hem heen en ruikt de licht geur van zijn cologne. Ik reikte beneden. Het ligt hard en warm in mijn hand.  Het voelde naturel.

Over tomc49

I enjoy new things, experiences and people. I also enjoy creative writing.
Dit bericht werd geplaatst in gay verhalen en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s